Indoor Cycling er en form for konditionstræning, hvor man i hold træner på specialbyggede kondicykler. Træningen følger et planlagt forløb, som styres af en instruktør, og man cykler i takt til musik. Indoor Cycling er en effektiv træningsform for hele kroppen med fokus på ryg, mave og ben, og det er skånsomt for knæene, da de ikke udsættes for stød. Vi bruger Suuntos puls-målingssystem på alle holdene for at optimere hvert træningspas til den enkelte deltager. Holdene Cycling 1 og Cycling 2 strækker sig begge over 45 – 50 min. med efterfølgende udstrækning.

Cycling 1: Her kan alle deltage uanset fysik og erfaring. Roligt tempo og korte intervaller. Du lærer om cyklens funktion og indstilling, korrekt kørestilling og grundlæggende om træningsprincipper.

Cycling 2: Det forventes, at deltagerne kender de grundlæggende principper i Indoor Cycling. Fokus er på let til moderat træning med intervaller.

Du tilmelder dig Indoor Cycling direkte her på hjemmesiden ved at vælge “Tilmelding/abonnement” og følge vejledningen.

Indoor Cycling indgår i medlemskabet af Stouby Motion. Her kan du vælge et medlemsskab der både dækker indoor cycling og træning i motionslokalet eller kun indoor cycling. Har du spørgsmål er du velkommen til at sende en mail til cycling@stoubymotion.dk.

Forældre/barn Cycling
Børn, som er tilmeldt forældre/barn i Stouby Motion er meget velkomne til at deltage i Indoor Cycling timerne. For deltagelse i Cycling gælder følgende: Barnet skal være sammen med enten sine forældre eller bedsteforældre og være minimum 150 cm høj
Bookes på timerne i eget navn.( En evt. prøvetime kan dog aftales med instruktørerne)
Som hovedregel anbefaler vi, at børn deltager på Cycling1 timerne, med mindre der er tale om en rutineret cykelrytter.

Indoor Cycling – Holdplan

Du finder en oversigt over timerne ved at gå ind på siden “Booking – Indoor cycling“.

Har du ikke tidligere prøvet at køre indoor cycling anbefaler vi, at du vælger et Cycling 1 hold, hvor der vil være tid til at få instruktion i indstilling af cyklen, kørestilling og anden praktisk information.

På Cycling 2 holdene forudsættes deltagerne at være bekendt med ovenstående.

 

Praktiske råd

Her har vi samlet nogle praktiske råd om påklædning m.m.

Påklædning: Korte bukser eller ¾ bukser anbefales for at undgå, at bukserne sidder fast i pedalerne.
Sko Almindelige træningssko eller cykelsko med SPD eller Look klamper
Omklædning: Omklædningsrummene i Stouby Multihus
Medbring: Drikkedunk og håndklæde

Indoor Cycling cyklen

Vi har  5 stk. Tomahawk ic7 watt cykler og 14 stk. Body Bike Classic cykler. Cyklerne har 3-i-1 pedaler, som kan bruges med almindelige træningssko samt cykelsko med SPD eller Look system.

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.