Stouby Motion

Vi tilbyder: Fitness og Indoor cycling

Stouby motion er et foreningsbaseret motionscenter. Vi er organiseret som en underafdeling i den lokale Idrætsforening Stouby GIF, med egne vedtægter som i praksis betyder, at vi har status som en selvstændig forening ejet og styret af medlemmerne af Stouby motion.

Vi er en del af projektet “Foreningsfitness“,som DGI og DIF står bag.

Du finder vores træningsudvalg og priser på siden Tilmelding

Bliv medlem af vores Facebook side, så du hele tiden kan holde dig opdateret om hvad der sker i Stouby Motion. https://www.facebook.com/groups/107911289272205/

Seneste nyheder

Fitness Tryday søndag d. 29. august, kl. 10-13

Igen i år holder vi Fitness Tryday, som er et åbent hus for alle, uanset om du er medlem eller ej, som gerne vil prøve noget af det motion vi tilbyder.

Så kom og få en god start på sæsonen med sved på panden og en kickstart af formen, og tag endelig en god ven eller veninde med og hjælp os gerne med at sprede budskabet.

 Program for dagen

kl. 10 – 13    Fri træning i fitness. Der vil være instruktør til rådighed til at besvare spørgsmål og hjælpe med træningen.

kl. 10 – 11    Indoor cykling ved Karen Skytt. Kom og prøv vores populære koncept med kombination af cykling og styrkeøvelser.

kl. 11 – 12    Holdtræning ved Vibeke Brixen. Kroppen vækkes med en god opvarmning      efterfulgt af gode styrkeøvelser, der giver øget puls og sved på panden.

kl. 12 – 13    Indoor cykling ved Jimmi Brøndum. Kom og prøv en fantastisk og traditionel Indoor cykling time, hvor der garanters høj puls og sved.

HUSK liggeunderlag, håndklæde og drikkedunk.

Alle kan være med, så tøv ikke med at møde op. Er du allerede medlem, vil vi gerne at du booker dig til holdene på hjemmesiden som normalt. Til gengæld må du gerne booke dig til flere hold 😃

Håber vi ses til en hyggelig dag    

 

 

Instruktørerne holder ferie i uge 27-32.

 Opstart og nøgleudlevering kan i ferieperioden ske ved henvendelse til Klaus på tlf. 31381965, eller Vibeke på tlf. 31655686.

Så har igen fået lov til at åbne for træningen i Stouby Motion.

 Vi glæder os til at se jer igen 

 Desværre har vi nu igen en nedlukning af Stouby Motion på grund af Corona situationen

 Stouby Motion er som følge af regeringens udspil igen lukket, indtil videre frem til d. 3. januar 2021 eller indtil myndighederne igen tillader os at åbne.

 Automatisk forlængelse af abonnement

Dit medlemskab forlænges automatisk med de antal dage vi holder lukket på grund af Covid-19 virus. Vær venligst opmærksom på at de medlemmer der vælger at stoppe deres abonnement inden for perioden, hvor vi holder lukket, vil ikke få godtgjort de tabte træningsdage.

 Vi ønsker jer alle en glædelig jul og et godt nytår og håber vi snart kan ses igen.

 

Automatically extended membership

Stouby Motion is cause the Corona situation closed until the 3rd of January 2021or until the authorities allows us to open again.

Your membership will automatically be extended with the time we are closed cause the Covid-19 virus. Please note that if you stop your membership during this period, we can’t give you any compensation.

 We wish you all the best and wishing you a Merry Christmas and a Happy New Year.

—————————————————————————————————————-

Så er vi i gang igen

Vi håber I alle har haft en god sommer og nu trænger til motion
Vi starter op med følgende holdaktiviteter:

Mandage: Cykling/Styrke kl. 17:45 – 19:00
Opstart d. 17. august

Tirsdage: Cykling kl.18:30 – 19:30
Opstart d. 1. september

Onsdage Holdtræning kl.: 17:30 – 18:30
Opstart d. 16. september

Torsdage: kl. 18:30 – 19:30
Opstart d. 24. september

Lørdage: Holdtræning kl. 08:30 – 09:30
Opstart d. 22. august

Husk at booke dig på hold

 

Sommerferie

Instruktørerne holder sommerferie og kan igen bookes for nye træningsplaner fra uge 33. Er der spørgsmål eller brug for hjælp til nøgler kan vi kontaktes på mobil 31655686 (Vibeke) .

Cykling/Styrke og Udendørs holdtræning starter op igen i uge 34.

Træn sikker og med afstand

God sommer

Åbent igen 

Vi har åbnet centeret for træning igen d. 12. juni 2020 efter Corona-nedlukningen.

Vi følger sundheds-myndighedernes og DGI’s retningslinjer og har sørget for ekstra sprit til hænderne og ekstra aftørrings-middel til maskinerne. Desuden har vi også fastlagt et maks. antal gæster i centeret på 10 personer samt afspærret nogle maskiner, så der kan opretholdes en god afstand til de andre gæster.

Der er ophængt plancher med retningslinjerne på opslagstavlen uden for indgangsdøren, som vi beder jer om at studere inden i træder ind i centeret.

GOD TRÆNING

Corona – covid-19 virus – Automatisk forlængelse af abonnement / Automatically extended membership

Stouby Motion er lukket frem til d. 13. april 2020, eller indtil myndighederne igen tillader os at åbne.

Dit medlemskab forlænges automatisk med de antal dage vi holder lukket på grund af Covid-19 virus. Vær venligst opmærksom på at de medlemmer der vælger at stoppe deres abonnement inden for perioden, hvor vi holder lukket, vil ikke få godtgjort de tabte træningsdage.

 

Stouby Motion is closed until 13/4 2020 or until the authorities allows us to open up again.

Your membership will automatically be extended with the time we are closed cause the Covid-19 virus. Please note that if you stop your membership during this period, we can’t give you any compensation.

Vi håber I holder humøret oppe og formen i top til vi ses igen

We wish you all the best and hope to see you soon

 

2020 – VELKOMMEN

Vi har gang i følgende aktiviteter

Fitness og Motion alle ugens dage mellem kl. 05:00 til 23:00

Indoor cycling: mandag, tirsdag og torsdag

Holdtræning: lørdag

Læs mere og tilmeld dig her på siden

 

Sommerferie 2019

Vi holder lukket for instruktion og tilmelding af nye medlemmer fra uge 28 til uge 32.

Hvis du har trænet før og gerne vil i gang igen, er du naturligvis også velkommen. I så fald er du velkommen til at kontakte Inger Hansen på tlf/sms 24867055, for nærmere aftale omkring nøgleudlevering m.m.

Styrke/cycling v/Karen starter op igen mandag d. 19/8.

Holdtræning starter op igen lørdag d. 14/9

Vi ønsker alle vores medlemmer en rigtig god sommer

 

Stouby Motion er lukket p.g.a nyt gulv i Multihuset

Tirsdag d. 18. juni og onsdag d. 19. juni er der lukket for adgang til Stouby Motion da gulvet i Multihuset renoveres.

Fitness Tryday d. 27. januar 2019

Vi deltager i det landsdækkende arrangementet Fitness Tryday der er arrangeret af DGI, GymDanmark og Bevæg dig for livet. Det giver alle fri mulighed for at komme og prøve træning i et forenings drevet fitness center. I Stouby motion holder vi åbent fra kl. 10:00 – 14:00 og tilbyder dig mulighed for at prøve kræfter med Fitness, Indoor cycling (Spinning) og Holdtræning.
Har du lyst er du meget velkommen og vi vil glæde os til at hjælpe og guide dig undervejs.

Årsmøde mandag d. 5. november 2018

Stouby Motion afholder årsmøde mandag d. 5. november kl. 19:00 i Stouby Multihus. Alle medlemmer er velkommen og har du nogle ideer – ønsker – ris eller ros er det et godt forum at komme med dette.

NYT NYT NYT – Kort-tids-abonnement

Der er nu mulighed for at købe et kort-tids-abonnement. Dette kan vælges for en dag eller for en uge. Abonnementet købes og betales af dig som medlem og du kan så invitere en ven med til træning. Abonnementet findes i listen under fanen Tilmelding.

Sommerferie 2018

Vi holder lukket for instruktion og tilmelding i hele juli. Men er naturligvis superklar til at tage fat igen til august.

GOD SOMMERFERIE

Ny pris på nøgler

Vi har fået ny leverandør af nøglerne og har derfor sænket prisen fra kr. 200,- til kr. 100,-.

 

Ferie

Vi holder ferie for instruktion i skolernes sommerferie. Har du behov for instruktion eller ønsker du at starte et medlemsskab i denne periode, er du meget velkommen til at kontakte os via kontaktformular. Vi ønsker alle vores medlemmer en GOD SOMMER.

 

Ændring i aldersgrænse for træning

Vi har ændret aldersgrænsen fra 16 til 15 år. Er du 15 år og træner på et forældre/barn abonnement, er du velkommen til at kontakte Vibeke Brixen for at få hjælp til at konvertere medlemskabet til et almindelig abonnement så du kan få (tilkøbe) din egne nøgle.

 

Stouby Motion er lukket

Multihuset er lukket for al aktivitet fra søndag d. 2. juli til onsdag d. 4 juli 2017, og derfor er der ikke mulighed for at benytte motionsrummet.

 

Nye cykler i Indoor cycling

Vi har netop indkøbt 5 nye Tomahawk ic7 cykler med watt måling.

Kom og prøv

 

Nye kontingentsatser 2017.

Efter mere end 8 år med de samme kontingentsatser ændre vi nu satserne. Ændringerne er begrænset til kr. 100,- for et års medlemsskab og så forholdsvis gradueret nedefter afhængig af medlemsskab. De nye satser finder I under Tilmelding/abonnement.

Prisen på nøgle ændres til kr. 200,-

 

Stouby Motion afholder årsmøde tirsdag d. 1. november 2016, kl. 19:00 i Stouby Multihus. Alle medlemmer er velkommen

aarsmoede-2016-indkaldelse 

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.