Ofte stillede spørgsmål

Hvordan bliver jeg medlem?

Har du lyst til at træne lokalt, er du velkommen som medlem i Stouby motion. Du skal være fyldt 15 år, og du accepterer i forbindelse med udlevering af din nøglebrik at overholde de til enhver tid gældende regler for medlemskab af Stouby motion.

Hvordan får jeg en nøglebrik?

Du får din nøglebrik udleveret af instruktøren i forbindelse med din instruktionstime. Du skal købe din nøgle via hjemmesiden til kr. 100.

Nøglen til centeret er personlig og må derfor ikke gives til en anden eller tage en ven med op i centeret. Bliver det opdaget er det bortvisningsgrund fra centeret.

Hvorfor virker min nøglebrik ikke?

Nøglebrikken kan tabe data og så skal du holde den på briklæseren enten ved Multihusets hoveddør eller døren ind til Motionsrummet indtil lampen lyser grønt. Er der stadig problemer kan du kontakte nøgleansvarlig Pia Zeeberg på tlf/sms 20293064, hun vil stå til rådighed torsdage eller efter aftale.

Lyser lampen rødt er din kontingentperiode sandsynligvis udløbet. Kontakt os på info@stoubymotion.dk så vi kan hjælpe dig med at forny dit medlemskab.

Hvor kan jeg aflevere min nøglebrik?

Du køber din nøgle til kr. 100. så det bliver din personlige nøgle. Du skal ikke aflevere den hvis du ikke længere ønsker at være medlem at Stouby motion. Du kan dog give den til en anden som ønsker medlemskab til Stouby motion, så vedkommen kan få den kodet til sit kontingent.

Regner du med at genoptage træningen på et senere tidspunkt, beholder du blot nøglen. Når du fornyer dit medlemskab genåbner vi nøglen, og du kan opdatere den som beskrevet ovenfor.

Udmeldelse af Stouby?

Som medlem er man selv ansvarlig for indmeldelse og udmeldelse. Dette betyder at man senest 2 uger før man ønsker at stoppe sit medlemskab, skal gå ind på sin profil i Conventus og afmelde sit medlemskab, så at medlemskabet ikke automatisk forlænges.Vi tilbagebetaler ikke kontingent.

Link til udmeldelse

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.