DGI uddannede instruktører

Alle instruktører har som minimum gennemgået 40 timers uddannelse hos DGI som Fitnessinstruktør og/eller Indoor Cycling instruktør eller har en tilsvarende uddannelse fra anerkendte uddannelsessteder.

For at sikre et højt fagligt niveau afholder vi jævnligt inspirationskurser, hvor instruktørerne får opfrisket træningsteorien og gennemgår nye øvelser.

For nye medlemmer er det obligatorisk få en instruktionstime hvor du introduceres til motionslokalet og nøglesystemet samt får lavet et træningsprogram der bliver tilpasset dine ønsker og behov.

Når man booker en instruktionstime er det kun til 1 person, da vi laver individuelle træningsprogrammer og vi gør meget ud af at den enkelte er sikker i sit program for at undgå skader, derfor er det ikke muligt at  lave et program til 2 personer. Alle nye medlemmer skal have en instruktionstime før man må benytte centeret. Ved instruktionstimen vil der blive udleveret nøgle til centeret.

 

 

 

 

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.