Tilmelding

 

Tidligere medlem

Er du tidligere medlem af Stouby Motion så vælg dit abonnement i abonnementoversigten længere ned på siden. Har du glemt din adgangskode, så tryk “glemt adgangskode” og du får tilsendt en ny.

 

Nye medlemmer

For oprettelses af et nyt medlemsskab skal følgende fire aktiviteter gennemføres:

  • Tryk på knappen “Tilmeld”  der findes længere nede på siden og udfyld medlemsdata. Der sendes en adgangskode på mail efter tilmeldingen.
  • Vælg derefter det ønskede abonnement i listen nedenfor og tilmeld dig. Det er her adgangskoden skal anvendes og det er også her du skal tilmelde dit betalingskort.
  • Køb en nøgle, der også er dit medlems bevis. Nøglen købes ved at vælge fanen “Køb af nøgle” under Tilmelding i menuen.Nøglen udleveres i forbindelses med instruktørtimen.
  • Book en instruktør under menuen Booking “Instruktør booking” til en instruktionstime, hvor du får gennemgået øvelser og lavet et træningsprogram med udgangspunkt i dit behov. Det er også her nøglen udleveres.

 

OBS:

  • Det er vigtigt ved forældre/barn abonnement at barnet oprettes med sin egen profil.
  • Der kan ikke anvendes conventus koder fra andre idrætsforeninger end Stouby Motion.
  • Abonnementer tegnes for løbende måned + 30 dage og bliver automatisk fornyet indtil du selv afmelder det. Det vil sige at prisen for dit første abonnement bliver perioden + antal dage frem til d. 1. i efterfølgende måned.

 

Opsigelse af abonnement

Afmelding af abonnement kan ske 8 dage efter oprettelsen og skal ske senest 6 dage før udløb af dit abonnement. Dette gøres ved at afmelde dit betalingskort under din profil.

Tilmeld

Abonnement alle dage

1 måned 225,00
Vælg

3 måneder 550,00
Vælg

6 måneder 950,00
Vælg

12 måneder 1.599,00
Vælg

Forældre / barn – teen (oprettes i barnets navn)

1 måned 100,00
Vælg

3 måneder 200,00
Vælg

6 måneder 300,00
Vælg

12 måneder 500,00
Vælg

Kort tids træning til ledsager (Oprettes i nøgle medlems navn)

1 dag 35,00
Vælg

7 dage 100,00
Vælg

Spinning

1 måned 150,00
Vælg

3 måneder 400,00
Vælg

6 måneder 600,00
Vælg

12 måneder 800,00
Vælg

Ny pris på nøgle til Stouby Motion

Vi har fundet en ny leverandør af vores nøgler som er væsentligt billigere end hidtil. Dette lader vi selvfølgelig jer komme til gode og sænker derfor prisen til kr. 100,- for en nøgle. Og nej, vi ombytter ikke de allerede købte nøgler da de jo også har kostet mere i...

læs mere

Holdtræning

HOLD TRÆNING i Stouby Motion!!! Er du til ski, løb eller ønsker du blot at få kroppen styrket godt og grundig med fokus på styrke, balance og koordination, så deltag på holdet fra onsdag den 8. November fra kl 18.15 -19.15 i "spinningslokalet". Holdet kører i første...

læs mere