Stouby Motion

Vi tilbyder: Fitness og Indoor cycling

Stouby motion er et foreningsbaseret motionscenter. Vi er organiseret som en underafdeling i den lokale Idrætsforening Stouby GIF, med egne vedtægter som i praksis betyder, at vi har status som en selvstændig forening ejet og styret af medlemmerne af Stouby motion.

Vi er en del af projektet “Foreningsfitness“,som DGI og DIF står bag.

Du finder vores træningsudvalg og priser på siden Tilmelding

Bliv medlem af vores Facebook side, så du hele tiden kan holde dig opdateret om hvad der sker i Stouby Motion. https://www.facebook.com/groups/107911289272205/

Seneste nyheder

Sommerferie 2019

Vi holder lukket for instruktion og tilmelding af nye medlemmer fra uge 28 til uge 32.

Hvis du har trænet før og gerne vil i gang igen, er du naturligvis også velkommen. I så fald er du velkommen til at kontakte Inger Hansen på tlf/sms 24867055, for nærmere aftale omkring nøgleudlevering m.m.

Styrke/cycling v/Karen starter op igen mandag d. 19/8.

Holdtræning starter op igen lørdag d. 14/9

Vi ønsker alle vores medlemmer en rigtig god sommer  

 

Stouby Motion er lukket p.g.a nyt gulv i Multihuset

Tirsdag d. 18. juni og onsdag d. 19. juni er der lukket for adgang til Stouby Motion da gulvet i Multihuset renoveres.

Fitness Tryday d. 27. januar 2019

Vi deltager i det landsdækkende arrangementet Fitness Tryday der er arrangeret af DGI, GymDanmark og Bevæg dig for livet. Det giver alle fri mulighed for at komme og prøve træning i et forenings drevet fitness center. I Stouby motion holder vi åbent fra kl. 10:00 – 14:00 og tilbyder dig mulighed for at prøve kræfter med Fitness, Indoor cycling (Spinning) og Holdtræning.
Har du lyst er du meget velkommen og vi vil glæde os til at hjælpe og guide dig undervejs.

Årsmøde mandag d. 5. november 2018

Stouby Motion afholder årsmøde mandag d. 5. november kl. 19:00 i Stouby Multihus. Alle medlemmer er velkommen og har du nogle ideer – ønsker – ris eller ros er det et godt forum at komme med dette.

NYT NYT NYT – Kort-tids-abonnement

Der er nu mulighed for at købe et kort-tids-abonnement. Dette kan vælges for en dag eller for en uge. Abonnementet købes og betales af dig som medlem og du kan så invitere en ven med til træning. Abonnementet findes i listen under fanen Tilmelding.

Sommerferie 2018

Vi holder lukket for instruktion og tilmelding i hele juli. Men er naturligvis superklar til at tage fat igen til august.

GOD SOMMERFERIE

Ny pris på nøgler

Vi har fået ny leverandør af nøglerne og har derfor sænket prisen fra kr. 200,- til kr. 100,-.

 

Ferie

Vi holder ferie for instruktion i skolernes sommerferie. Har du behov for instruktion eller ønsker du at starte et medlemsskab i denne periode, er du meget velkommen til at kontakte os via kontaktformular. Vi ønsker alle vores medlemmer en GOD SOMMER.

 

Ændring i aldersgrænse for træning

Vi har ændret aldersgrænsen fra 16 til 15 år. Er du 15 år og træner på et forældre/barn abonnement, er du velkommen til at kontakte Vibeke Brixen for at få hjælp til at konvertere medlemskabet til et almindelig abonnement så du kan få (tilkøbe) din egne nøgle.

 

Stouby Motion er lukket

Multihuset er lukket for al aktivitet fra søndag d. 2. juli til onsdag d. 4 juli 2017, og derfor er der ikke mulighed for at benytte motionsrummet.

 

Nye cykler i Indoor cycling

Vi har netop indkøbt 5 nye Tomahawk ic7 cykler med watt måling.

Kom og prøv

 

Nye kontingentsatser 2017.

Efter mere end 8 år med de samme kontingentsatser ændre vi nu satserne. Ændringerne er begrænset til kr. 100,- for et års medlemsskab og så forholdsvis gradueret nedefter afhængig af medlemsskab. De nye satser finder I under Tilmelding/abonnement.

Prisen på nøgle ændres til kr. 200,-

 

Stouby Motion afholder årsmøde tirsdag d. 1. november 2016, kl. 19:00 i Stouby Multihus. Alle medlemmer er velkommen

aarsmoede-2016-indkaldelse

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.