Tilmelding til alle idrætsgrene

Årskontingent

Om årskontingentet

Som altid kan man vælge at betale kontingent for deltagelse i en enkelt aktivitet. Man kan desuden betale et årskontingent.
Har man betalt et årskontingent kan man frit deltage i alle aktiviteter der direkte arrangeres af Stouby GIF (aktiviteter under Stouby Motion og Kajakfællesskabet er ikke omfattet).

Så hvis du f.eks. kun vil spille badminton og ikke deltage i andre aktiviteter melder du dig bare til badminton, og betaler kun for badminton-kontingent. Prisen for deltagelse i en enkelt aktivitet er 400,- kroner.

Hvis du derimod vil deltage i 2 eller flere aktiviteter i løbet af en sæson,  så kan du betale et årskontingent på 750,- kroner. Årskontingentet dækker så deltagelse i et ubegrænset antal aktiviteter i det år der er betalt for. Årskontingentet løber fra 1. august til 31. juli.

Har du betalt årskontingent kan du f.eks. spille badminton om vinteren og tennis om sommeren, samt deltage på et gymnastikhold.
Alt dette for kun 750,- kroner om året.

Betaling af kontingenter foregår som vanligt via vores hjemmesiden – se links her på siden. Når du har betalt skal du udskrive din kvittering. Kvitteringen gælder som medlemskort og skal medbringes og fremvises på forlangende, når du deltager i en aktivitet.