forside billede

Stouby Kajakfællesskab

Stouby Kajakfællesskab har til huse ved p-pladsen på Rosenvold Havn. Lige nu er vi ca. 100 medlemmer i fællesskabet fra 6-8 år til godt 70 år, så der er stor spredning på alderen. Vi har ingen planer om at blive kæmpestore, men det er altid hyggeligt at både formidle og udbrede glæden ved at ro havkajak. Vi har ingen fine faciliteter, men har nu et hus man kan klæde om i, og eller drikke sig en kop medbragt kaffe og lignende (vi har ingen strøm).

Om du er ny på vandet eller gammel garvet søulk, er du velkommen i Stouby Kajakfællesskab. Det at vi er et FÆLLESSKAB adskiller os fra fx et fitnesscenter, hvor man betaler for at ansatte tager sig af alt fra rengøring til administration.

Hér må vi som medlemmer selv bidrage med aktiviteter og opgaveløsning. Og bare rolig! Alle kan bidrage! Med at arrangere ture, være en god turmakker, luge ukrudt, hjælpe med på kurser, male klubhus, bage en kage og så videre.

Vi har klubaften hver tirsdag i kajak-sæsonen (primo maj til ultimo oktober), hvor en nøgleholder er ansvarlig for åbning og aflåsning.
Har du spørgsmål, kan du enten kontakte bestyrelsen.

Alle børn/unge under 16 år ror med under forældrenes tilstedeværelse og ansvar. Efterskoleelev-medlemskab er under lærer/instruktørs ansvar.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte kajak udvalget.

Regler og muligheder i fællesskabet

Er du blevet nysgerrig på dine muligheder i Stouby Kajakfællesskab og, hvilke regler vi har, kan du læse lidt mere under Regler og vedtægter.

Medlemsfolder

Du kan også læse vores seneste medlemsfolder via dette link. Link til arkiv af medlemsfoldere (åbner ny side).