Sponsorløbet 14. juni 2023

Traditionen tro afholdes sponsorløbet onsdag i sommerfestugen. Så find cyklen eller løbe/gå-skoene frem og støt et godt formål.
NYT NYT – I har nu mulighed for at lave et løbehold, så I skiftes til at løbe.

I alt sin enkelthed går sponsorløbet ud på, at deltagerne løber/cykler mest muligt på en rundstrækning på en time. Cykelruten er 970 m, løberuten er 650 m.

Cykelruten: Start og mål ved Min købmand, Borgergade, Vestergade, Stouby Møllevej. Rundstrækning på 970 m.

Løberuten: Start og mål ved Min købmand, Borgergade, Mølleparken, Stouby Møllevej. Rundstrækning på 650 m. (God træning til Stoubyløbet).

Som deltager skal du finde sponsorer, som giver et beløb pr. omgang, som du cykler eller løber. Så tag fat på naboen, familien eller andre, som vil give et lille beløb pr. omgang. Det er også muligt for en sponsor at give et fast beløb.
Beløb indsamlet ved sponsorløbet kan doneres til spejderne eller sommerfesten (som uddeler overskuddet blandt byens foreninger).

Flotte præmier

Der er gavekort til Min Købmand til både størst indtjente beløb og flest omgange. Det gælder både cykel- og løberute.

Der er pølser med øl/vand til alle deltagere. Deltagelse sker på eget ansvar, og ruten er ikke lukket for anden trafik. Min. alder for deltagelse på cykel er 14 år.

Sponsorkontrakt/tilmeldingsblanket finder du her og på Facebookgruppen for Stouby. Du kan også udfylde sponsorlisten ved løbet.

Evt. spørgsmål til kue@dgu.org eller 21360698. /Kim Uldahl

NB: Tilmeldingen herunder er KUN til Stoubyløbet