Nyheder

Her på siden, kan du se alle vores nyheder og altid være up-to-date på, hvad der sker i Gymnastik- og Idrætsforeningen.

 

August 2016: Tilbud – priserne sænkes i Stouby GIF

Hedensted Kommune har besluttet at idrætsforeningerne i kommunen ikke længere skal betale hal-leje når de benytter kommunens haller. Dette betyder at Stouby GIF fremover ikke længere skal betale leje for de timer hvor benytter hallen til idrætsaktiviteter.

Bestyrelsen for Stouby GIF har derfor besluttet at nedsætte det kontingent der betales for deltagelse i idrætsaktiviteter under Stouby GIF (gymnastik, fodbold, badminton, tennis m.m.) Samtidig ændrer vi strukturen i kontingentbetalingen. Aktiviteter under Stouby Motion påvirkes ikke af ændringerne (Motionslokale og Spinning).

Konkret får det følgende betydning.
For børn: Kontingenterne vil generelt blive nedsat. De gældende priser vil fremgå ved tilmelding til de enkelte hold. Tilmelding foregår som hidtil via hjemmesiden stoubygif.dk.
For voksne: For de voksne bliver der tale om såvel en nedsættelse af kontingentet samt en ændring af strukturen for kontingentbetaling. Man vil fremover kunne vælge at betale kontingent for deltagelse i en enkelt aktivitet eller som noget nyt at betale et årskontingent. Har man betalt et årskontingent kan man frit deltage i alle aktiviteter der direkte arrangeres af Stouby GIF (Aktiviteter under Stouby Motion og Kajakfællesskabet er ikke omfattet).

Hvis man f.eks. blot ønsker at spille badminton og ikke har ønske om at deltage i andre aktiviteter så kan man tilmelde sig til badminton og betale kontingentet udelukkende for denne aktivitet. Prisen for deltagelse i en enkelt aktivitet vil fremover være 400,- kroner.

Har man forventning om, at ville deltage i 2 eller flere aktiviteter i løbet af en sæson så kan man som det nye vælge at betale et årskontingent på 750,- kroner. Årskontingentet dækker så deltagelse i et ubegrænset antal aktiviteter i det år der er betalt for. Årskontingentet løber fra 1. august til 31. juli.

Har man således betalt årskontingent kan man f.eks. spille badminton om vinteren og tennis om sommeren, samt deltage på et gymnastikhold. Alt dette for kun 750,- kroner om året.

Betaling af kontingenter foregår som vanligt via vores hjemmeside stoubygif.dk. Når man har betalt skal man udskrive sin kvittering. Kvitteringen gælder som medlemskort og skal medbringes og fremvises på forlangende, når man deltager i en aktivitet.

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.

Fra Stoubyløbet 2015