Tilmelding til alle idrætsgrene

Årskontingent

Om årskontingentet

For børn: Kontingenterne er generelt nedsat. De gældende priser vil fremgå ved tilmelding til de enkelte hold.
For voksne: For de voksne er kontingentet generelt nedsat.
Som altid kan man vælge at betale kontingent for deltagelse i en enkelt aktivitet. Og som noget nyt kan man betale et årskontingent. Har man betalt et årskontingent kan man frit deltage i alle aktiviteter der direkte arrangeres af Stouby GIF (Aktiviteter under Stouby Motion og Kajakfællesskabet er ikke omfattet).

Så hvis du f.eks. kun vil spille badminton og ikke deltage i andre aktiviteter melder du dig bare til badminton, og betaler kun for badminton-kontingent. Prisen for deltagelse i en enkelt aktivitet vil fremover være 400,- kroner.

Hvis du derimod vil deltage i 2 eller flere aktiviteter i løbet af en sæson,  så kan du, som noget nyt, betale et årskontingent på 750,- kroner. Årskontingentet dækker så deltagelse i et ubegrænset antal aktiviteter i det år der er betalt for. Årskontingentet løber fra 1. august til 31. juli.

Har du betalt årskontingent kan du f.eks. spille badminton om vinteren og tennis om sommeren, samt deltage på et gymnastikhold.
Alt dette for kun 750,- kroner om året.

Betaling af kontingenter foregår som vanligt via vores hjemmesiden – se links her på siden. Når du har betalt skal du udskrive din kvittering. Kvitteringen gælder som medlemskort og skal medbringes og fremvises på forlangende, når du deltager i en aktivitet.

Baggrund

Hedensted Kommune har besluttet at idrætsforeningerne i kommunen ikke længere skal betale hal-leje når de benytter kommunens haller. Dette betyder at Stouby GIF fremover ikke længere skal betale leje for de timer hvor benytter hallen til idrætsaktiviteter.

Bestyrelsen for Stouby GIF har derfor besluttet at nedsætte det kontingent der betales for deltagelse i idrætsaktiviteter under Stouby GIF (gymnastik, fodbold, badminton, tennis m.m.) Samtidig ændrer vi strukturen i kontingentbetalingen. Aktiviteter under Stouby Motion påvirkes ikke af ændringerne (Motionslokale og Spinning).